Nieuws

Ontwikkelingen op A18 Bedrijvenpark

13 februari 2017

Het is goed vertoeven op het A18 Bedrijvenpark. Gevestigde bedrijven zijn inmiddels 'uit hun jasje gegroeid', en maken gebruik van de mogelijkheden voor uitbreiding en de ruimte om te ondernemen.

Rabelink

Het bedrijf Rabelink Logistics heeft haar liggende optie 3600m2 afgenomen. Inmiddels zijn deze 3600m2 als parkeervoorziening voor haar trucks met opleggers gereedgemaakt en onlangs in gebruik genomen. Het transportbedrijf heeft nu nog een optie van ca 1 ha – grond dat direct naast haar bedrijf ligt – op het A18 Bedrijvenpark. Naar verwachting zal deze optie uiterlijk in 2018 worden gelicht.

ESBRO

Onlangs zijn de onderhandelingen tussen het A18 Bedrijvenpark en het pluimveeverwerkingsbedrijf ESBRO over een uitbreiding van dit bedrijf succesvol afgerond. Dit houdt in dat dit bedrijf direct aansluitend aan de huidige fabriek een kavel van 2,5 ha gaat afnemen voor de gewenste uitbreiding van haar industriƫle activiteiten. De komende periode wordt deze transactie afgerond. Daarna kan ESBRO een vergunning aanvragen voor de verdere uitbouw van haar fabriek op het A18 Bedrijvenpark.

Goris Brandstoffen

Inmiddels is Goris Brandstoffen Wehl B.V begonnen met de bouw van een dieseleiland om vrachtwagens te voorzien van brandstof. Ook komen hier AD-Blue tanken bij. Medio maart 2017 verwachten zij hun dieseleiland in werking te stellen.