Nieuws

A18 Bedrijvenpark aanwezig op Provada

29 mei 2017

Van 30 mei t/m 1 juni 2017 vindt in de Amsterdam RAI wederom één van de grootste jaarlijkse vastgoedbeurzen van Europa plaats: de Provada.

Het thema van 2017 is ‘Connecting the future’ en refereert aan de technologische ontwik­kelingen in de vastgoedbranche. De wereld verandert in rap tempo en met nieuwe (technologische) mogelijkheden moet de volgende stap genomen worden.

Unieke samenwerking

De Provada is niet alleen een westers feestje want ook de regio Achterhoek is nadrukkelijk van de partij: vier samen­werkende gemeenten presenteren het A18 Bedrijvenpark en doen dat ook nog eens in gezelschap van twee Achterhoekse bedrijven: Econsultancy en CAD2M. Deze bedrijven kunnen zichzelf bovendien presenteren op de beurs. Een unieke coproductie en het levende voorbeeld dat overheid en bedrijfsleven elkaar zeer zeker kunnen aanvullen en versterken. U kunt ons vinden in Hal 11, Stand 01.

Over het A18 Bedrijvenpark

Het A18 Bedrijvenpark is een modern en duurzaam bedrijventerrein pal aan de A18 ten westen van de stad Doetinchem en gelegen binnen de vier gemeentes Doetinchem, Bronckhorst, Montferland en Oude IJsselstreek. Het terrein ligt zeer gunstig ten opzichte van zowel de A12 Arnhem-Oberhausen als de N815 richting Twente. Haven- en spoorfa­ciliteiten zijn in de buurt. Een aantal grote Achterhoekse bedrijven hebben zich al op het terrein gevestigd. Het A18 Bedrijvenpark is geschikt voor industrie, opslag, logistiek, productie en kantoren voor (inter)nationale bedrijven en beschikt over een eigen parkma­nagement dat onder andere zorgt voor collectieve inkoop en onderhoud. Extra interessant is dat er veel grond beschikbaar is in de hoge milieuklasse (categorie 5.2). De kavels variĆ«ren van 2000 m2 tot 50.000 m2, waarvan enkele op een zicht­locatie aan de A18.

DocksNLD

De gemeente Montferland staat tevens, als onderdeel van de Logistics Valley, op de vastgoedbeurs Provada met het bedrijventerrein DocksNLD. Logistics Valley strekt zich uit van Zaltbommel tot aan de Duitse grens. U bent van harte welkom op de stand van Logistics Valley in Hal 10, stand 06.