Nieuws

PROVADA staat weer voor de deur

04 juni 2018

Van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 juni opent de internationale beurs PROVADA haar deuren voor vele vastgoedprofessionals. Met meer dan 274 stands is de Amsterdam RAI deze week dé locatie om de nieuwste zaken rondom vastgoed en projectontwikkeling te volgen. Meer weten over de vele vestigingsmogelijkheden op het A18 Bedrijvenpark? U kunt ons vinden in Hal 11, Stand 04.

Een centrale ligging, representatieve kavels op maat, aandacht voor duurzaamheid en natuur om de hoek. Een aantal ingrediƫnten voor de ideale bedrijfslocatie. En aanwezig op het A18 Bedrijvenpark. Hier zijn nog mooie, ruime kavels beschikbaar voor bedrijven die willen investeren in een succesvolle toekomst en de werkgelegenheid in de Achterhoek.

Ontzorging

De accountmanagers vertellen u tijdens de PROVADA vastgoedbeurs graag meer over de begeleiding die zij ondernemers beiden bij hun vestiging op het A18 Bedrijvenpark. Van begin tot eind van het vestigingsproces bieden zij u goede ondersteuning zodat u veel als mogelijk wordt ontzorgd. Door middel van een grote kaart op de stand wordt aangetoond hoe een toekomstige bedrijfslocatie op het A18 Bedrijvenpark kan zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid voor een groot afzetgebied.

Op de stand is tevens een vertegenwoordiging aanwezig van het innovatieve Achterhoekse bedrijf Econsultancy. Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren zij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht.

Bestuurlijke inbreng

Tijdens de PROVADA brengen wethouder Sluiter (Doetinchem) en wethouder Hiddinga  (Oude IJsselstreek), als afvaardiging van de vier samenwerkende gemeenten, een bezoek aan de stand van het A18 Bedrijvenpark.

Op dinsdag 5 juni om 13:30 in Forum 2 is burgemeester Boumans (Doetinchem) een van de sprekers tijdens de dialoog “Bouwen buiten de Randstad”. Deze bijeenkomst gaat over de groeiende vraag naar nieuwe woningen en de afwegingen die daarbij moeten worden gemaakt voor welke doelgroep deze nodig zijn en vooral waar?