A18 realiseert kostenbesparing

Geplaatst op: 21-02-2022

Door collectief aan te sluiten bij IG&D Bedrijvig Doetinchem bestaat de mogelijkheid energie in te kopen bij de Stichting Inkoop Energie Achterhoek. Deze stichting is destijds mede door IG&D Bedrijvig Doetinchem in het leven geroepen. Hierdoor kunnen de bedrijven op A18 Bedrijvenpark besparen op hun energiekosten en zo hun contributie (grotendeels) terugverdienen.

Contributie terugverdienen

A18 Bedrijvenpark heeft zich aangesloten bij dit inkoop collectief van Achterhoekse ondernemersverenigingen. Dit betekent dat leden van A18 Bedrijvenpark vanaf nu ook kunnen profiteren van de voordelen en hun contributie (grotendeels) kunnen terugverdienen.

 

“A18 Parkmanagement wil nog meer van toegevoegde waarde zijn voor de bedrijven. Juist in deze tijd. PM Energie heeft al vele ondernemers succesvol geholpen met het verlagen van de energiekosten”.  

 

Besparingen

Door de collectieve inkoop van gas en elektriciteit kunnen ondernemers bijvoorbeeld al 20-30% besparen op de leveringskosten. Voor een onderneming met een verbruik van 100.000 kWh per jaar levert dit al snel een besparing van € 3.000,- op de elektriciteitskosten per jaar op!

 

Voor grootverbruikers kan PM Energie aanvullende besparingen realiseren op meetdiensten en netwerkkosten. Daarnaast ondersteunt PM Energie als u uw energieverbruik wil verduurzamen, bijvoorbeeld middels verbruiksinzicht, groene stroom of zonnepanelen.

 

Onderscheidende werkwijze

Onderscheidend aan de meeste andere collectieven is dat de inkoopstrategie wordt bepaald door de Stichting. Hierin zitten collega-ondernemers die zelf ook meedoen aan het collectief. IG&D Bedrijvig Doetinchem is in de stichting vertegenwoordigd. De Stichting laat zich adviseren door de inkopers van PM Energie, is volledig onafhankelijk en de bestuursleden doen dit werk onbezoldigd. Zo kunnen Achterhoekse bedrijven vertrouwen op een weloverwogen inkoopstrategie, zonder dat zij daar zelf tijd aan hoeven te spenderen. Door gezamenlijk in te kopen kan PM Energie voor het collectief betere tarieven onderhandelen.

 

Maximaal ontzorgen

Als deelnemer aan het collectief hoeft u nooit meer te zoeken naar de juiste partij voor uw energievragen. Deelnemers hebben namelijk een vaste contactpersoon voor alle energievragen. Zo hoeft u nooit meer in de wacht te staan bij de klantenservice van uw leverancier, netbeheerder of meetbedrijf. U belt PM Energie, en zij helpen u verder.

 

Wilt u hier meer over weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met secretariaat@A18bedrijvenpark.nl of rechtstreeks met Leon Knufing op L.knufing@pmenergie.nl (085 – 210 0578 of 06 – 1038 9022). 

doetinchem datavloer gang export