Beveiliging A18 Bedrijvenpark wordt geoptimaliseerd.

Geplaatst op: 20-04-2022

Op de participantenbijeenkomst eind 2021 zijn de plannen voor de beveiliging op A18 gepresenteerd. De beveiliging richt zich op het gedeelte tussen uw gevel en de openbare weg. Door een slimme aanvulling kan het hoogwaardige collectieve camerasysteem een extra impuls krijgen die past bij de huidige staat van het bedrijventerrein.

Het bestuur heeft besloten dit te realiseren en daarmee alle participanten een pakket aan te bieden. In dit pakket zit één camera voor op uw terrein of aan uw pand en de koppeling naar het collectieve systeem. Door de koppeling kunnen de camera’s op de openbare weg en die bij uw pand op elkaar reageren. De opdracht voor de realisatie hiervan is gegeven aan dhr Bas de Leeuw van Ensura. Vanuit het het parkmanagement A18 is dhr Jan-Peter Ensing betrokken.

Tussen nu en half mei zult u benaderd worden voor een afspraak om samen naar de mogelijkheden kunnen kijken en de spelregels te bespreken. Het is uiteraard geen verplichting om deel te nemen maar we raden het u wel sterk aan.

Het pakket dat A18 u aanbiedt kunt u tegen scherpe tarieven naar eigen wens uitbreiden rondom uw pand.

Wilt u zelf contact met Bas? Bel hem op telefoonnummer: 06 53174876

Wilt u zelf contact met Jan-Peter? Bel hem op telefoonnummer: 06 33367002

olena sergienko PLMJD95IN 0 unsplash