Even voorstellen: Mediacows

Geplaatst op: 27-02-2023

Wie zijn jullie en wat doen jullie?
"Wij zijn Sander en Niels Teunissen, eigenaren van Mediacows."

“Wij houden ons vooral bezig met ons zelf ontworpen crowdcommunication systeem. Je kent ze vast wel, die grote schermen die tijdens evenementen in steden of op festivals staan. Hiermee informeert de organisatie en de politie de bezoekers. Dit doen we voor grote evenementen, van de Zwarte Cross en Mysteryland tot de Nijmeegse Vierdaagse en Formule 1.  ”

Een andere tak van Mediacows is videoregistratie en verhuur van audiovisuele apparatuur voor business bijeenkomsten, festival, evenementen. “Tijdens de Corona pandemie zijn we begonnen met onze studio waar bedrijven webinars, webcast en livestreams kunnen opnemen. Ook kan er vergaderd worden.”

Sinds wanneer zijn jullie gevestigd op bedrijvenpark A18?

“We hadden eerst een pand op bedrijvenpark Wijnbergen maar de vraag naar de studio groeide enorm snel. We wilden graag alles onder één dak dus moesten toen opzoek naar een groter pand.  Toen kregen we de kans om op bedrijvenpark A18 te gaan bouwen. Sinds juni 2022 zijn we nu hier gevestigd.”

Wat vinden jullie de grootste voordelen aan deze locatie?
“Dat het pal aan de snelweg lig is voor de naamsbekendheid van de studio heel goed. Bovendien zijn we daardoor heel makkelijk bereikbaar. Doordat het nieuwbouw is voldoet het pand aan de nieuwste energienormen. We zijn een duurzame locatie en dat vinden we belangrijk. Net zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft dit thema onze aandacht.”

Waarom is samenwerking met het parkmanagement en andere ondernemers voor jullie belangrijk?
“Je kan merken dat het een nieuw park is en er mooie ontwikkelingen zijn. Neem bijvoorbeeld de camerabewaking. Ook worden er verschillende initiatieven ondersteunt en aangejaagd door het parkmanagement, dat doen ze echt goed.  Met de kerstdagen hebben we er bijvoorbeeld samen voor gezorgd dat er een enorme kerstboom boven de panden uitstak. Het is toch mooi dat er ruimte is om zo’n bedrijventerrein een beetje aan te kleden.”


* De foto is gemaakt door: Ilse Bekker

mediacows