Gemeente Doetinchem start online ondernemerspanel

Geplaatst op: 01-03-2021

Gemeente Doetinchem wil optimaal in kunnen spelen op de belangen van haar ondernemers. Daarom introduceert zij een online ondernemerspanel. Alle ondernemers uit gemeente Doetinchem, ook de zelfstandigen zonder personeel, kunnen zich hiervoor aanmelden.

Gemeente Doetinchem wil samen met haar ondernemers werken aan de groei van bedrijvigheid en banen, goede bereikbaarheid en toekomstbestendigheid van de bedrijventerreinen en economie in de volle breedte. De stem van de ondernemers is hierbij belangrijk. Het eerste online onderzoek richt zich op de (MKB-vriendelijke) dienstverlening van de gemeente naar ondernemers.

Eenvoudig aanmelden
Ondernemers die panellid willen worden kunnen zich eenvoudig, gratis, aanmelden op www.ondernemerspaneldoetinchem.nl. De panelleden ontvangen twee tot vier keer per jaar per mail een korte vragenlijst.

Onderzoek- en adviesbureau Onderzoek- en adviesbureau Moventem uit Zutphen beheert het panel voor gemeente Doetinchem. Het bureau waarborgt de privacy en anonimiteit van de panelleden.

gemeentehuis doetinchem