Huurders/eigenaren bedrijvenpark A18 kwamen bij elkaar

Geplaatst op: 19-10-2022

Gisteren kwamen ruim 25 huurders/eigenaren, die gevestigd zijn op bedrijvenpark A18, bij elkaar bij Pitch & Putt Doetinchem. Eerst werd er geluisterd naar Edward Windhorst, voorzitter van Parkmanagement A18 en Hans Donderwinkel, secretaris. Zij vertelden de aanwezigen wat er het afgelopen jaar gerealiseerd is aan activiteiten op het bedrijvenpark en lichten de plannen toe voor 2023. Verder werd er door Renate Lensink van het communicatiebureau Tetske Succesvol in Beeld uitgelegd wat er gedaan wordt aan communicatie om betrokkenen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het nog gedeeltelijk in aanleg bedrijvenpark. Er zijn onlangs video's opgenomen bij een aantal bedrijven en er is een compilatievideo gemaakt, welke in de header op de website geplaatst is. U kunt de video's hieronder bekijken: 

- Compilatievideo bedrijvenpark A18 

- Ansovest Staalcoating in beeld

- Intralox in beeld 

-Gewoonhout in beeld - volgt nog 

Ook waren er een aantal adviseurs vanuit de gemeente Doetinchem aanwezig om toelichting te geven over de verkoop van de kavels op het bedrijvenpark. 

De presentatie van deze middag kunt u hier (nogmaals) bekijken. 

Na het officiele gedeelte was het tijd om elkaar op een actieve manier wat beter te leren kennen; er werd in groepjes het golfspel gespeeld. Als afsluiting stond er een heerlijk buffet klaar. 
Het was een succesvolle middag die zeker een vervolg gaat krijgen in de toekomst. 

Schermafbeelding 2022 10 19 113858