Huurders/eigenaren komen bij elkaar voor bedrijvenbijeenkomst A18

Geplaatst op: 19-10-2022

Gisteren kwamen ruim 25 huurders/eigenaren, die gevestigd zijn op bedrijvenpark A18, bij elkaar bij Pitch & Putt Doetinchem. Edward Windhorst, voorzitter A18 parkmanagement en Hans Donderwinkel, secretaris vertelden de aanwezigen welke activiteiten er gerealiseerd zijn op het bedrijvenpark afgelopen jaar en ze lichten toe welke ontwikkelingen er op de planning staan voor 2023. Verder werd er door Renate Lensink van communicatiebureau Tetske Succesvol in Beeld uitgelegd wat er gedaan wordt aan communicatie om de betrokkenen te informeren over de ontwikkelingen op het bedrijvenpark. Er zijn de afgelopen periode video opnames gemaakt bij een aantal bedrijven op A18 en er is een compilatievideo gemaakt van het bedrijvenpark, welke getoond wordt op de website. U kunt deze video's hieronder bekijken:

- Compilatievideo A18

 - Ondernemer in beeld; Intralox

 - Ondernemer in beeld; Ansovest Staalcoating 

- Ondernemer GeWOONhout in beeld - volgt binnenkort

Verder werd er door de aanwezigen voorgesteld om een buurtpreventie app aan te maken. Hier werd positief op gereageerd en gaat door het parkmanagement z.s.m. opgepakt worden. 
Ook waren er adviseurs van de gemeente Doetinchem aanwezig om toelichting te geven op de verkoop van de kavels op het bedrijventerrein, welke nog gedeeltelijk in aanleg is. 
Na het officiele gedeelte was het tijd om elkaar op een actieve manier wat beter te leren kennen, in groepjes werd het golfspel gespeeld. Na afloop stond er een heerlijk buffet klaar. Het was een geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is in de toekomst is. 

Kon u er niet bijzijn en wilt u de presentatie graag alsnog bekijken? Deze vindt u hier. 

 

Schermafbeelding 2022 10 19 113858 v2