Kennismaken met IG&D Bedrijvig Doetinchem

Geplaatst op: 10-11-2021

Een bedrijf vestigen op een andere locatie, een ander bedrijventerrein of zelfs in een andere gemeente brengt altijd weer een nieuwe dimensie teweeg. A18 Parkmanagement vindt het van belang om ervoor te zorgen dat de gevestigde bedrijven op A18 Bedrijvenpark, naast  kennismaken met de bedrijven in de directe werkomgeving, ook in contact komen met de overige georganiseerde bedrijven in Doetinchem. Daarvoor is IG&D Bedrijvig Doetinchem de juiste insteek!

Onder het motto ‘Kennismaken met IG&D Bedrijvig Doetinchem’ biedt het bestuur voor het jaar 2022 alle bedrijven op A18 Bedrijvenpark een gratis IG&D lidmaatschap aan. De bedrijven die al lid zijn worden financieel gecompenseerd.
De voordelen van het lidmaatschap zijn door Jan Garretsen van de bedrijvenvereniging tijdens de participantenbijeenkomst van 19 oktober jl. uitvoerig toegelicht.
O.a. € 250,- korting op de deelname aan de Open Bedrijven Dag Doetinchem. Voor meer informatie zie: www.igddoetinchem.nl en www.openbedrijvendagdoetinchem.nl
 
In het 3e kwartaal zal het A18 Parkmanagementbestuur contact met u opnemen om met u af te stemmen of u het lidmaatschap daarna wilt continueren.

nieuwsbrief igd