Nieuwe glasvezelpropositie TReNT Glasvezel

Geplaatst op: 28-05-2021

TReNT Glasvezel heeft sinds de ontwikkeling van het bedrijventerrein A18 in een fijnmazig lokaal glasvezelnetwerk geïnvesteerd; de meeste ondernemingen maken inmiddels gebruik van hun exclusieve aansluiting op ‘digitale marktplaats NDIX’. Deze aansluiting wordt gekenmerkt door een hoge capaciteit van 1 Gb/s en is bedoeld om (een combinatie van) internetdiensten af te wikkelen. 

Op verzoek van A18 Parkmanagement en in samenwerking met lokale provider InterDC hebben we onlangs de GO gegeven op de uitrol van een tweede product: snel internet. Met dit product steken we in op de behoefte van de MKB’er die voldoende heeft aan ‘extra internetcapaciteit’ (snelheid 100 Mb/s). 

Middels dit bericht willen we bedrijven die meer van bovengenoemde proposities willen weten van harte uitnodigen met ons in contact te treden. Dan gaan we samen na welke glasvezeloplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past. Deze uitnodiging staat ook open voor onze bestaande klanten die van product willen wisselen; ook dat is onder voorwaarden mogelijk.

Interesse? Neem dan contact op met Ewout Naafs: naafs@trentglasvezel.nl

Foto Ewout Naafs