Partner in beeld

Geplaatst op: 21-02-2022

Deze keer spraken we met Linda Huiskamp (25 jaar), economisch beleidsmedewerker bij de gemeente Doetinchem. Sinds januari dit jaar is zij betrokken bij bedrijvenpark A18.  Ze is verantwoordelijk voor o.a. de herziende BIVA (Bedrijventerreinen in Verandering) en een aantal projecten rondom de economische agenda.

Wat is uw rol/functie in de samenwerking tussen uw organisatie en Bedrijvenpark A18?
Vanuit mijn rol ben ik o.a. verantwoordelijk voor de herziende BIVA (Bedrijventerreinen in Verandering) en een aantal projecten rondom de economische agenda.

Wat zijn uw ambities om te verwezenlijken binnen uw functie?De verbinding zoeken tussen ondernemers, inwoners en overheid en middels mijn rol als beleidsmedewerker bij te dragen aan een sterk en toekomstbestendig economisch klimaat.

Waarin onderscheidt de Doetinchemse ondernemerskracht zich, volgens u, ten opzichte van andere regio’s?
Doetinchemse ondernemers hebben de Achterhoekse aanpakkers mentaliteit gepaard met de wil om samen te werken, ontwikkeling en groeien. Hierdoor zetten de ondernemers een economisch krachtige regio neer die gezien mag worden.

Bedrijvenpark A18 neemt deel aan het pilotproject ‘Circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Wat is uw persoonlijke visie hierover?
Ik geloof dat samen op vele fronten meer bereikt kan worden dan alleen, zeker als we het hebben over de toekomst en bijbehorende vraagstukken. Super goed initiatief dus!

Welke vraag is nu niet gesteld, maar zouden we wel willen weten over Linda Huiskamp of de gemeente?
Geboren en getogen Needenaar, actief bij V.V. Lochuizen en na studie en werk in Wageningen en Utrecht snel teruggekeerd naar de Achterhoek.

Wilt u in contact komen met Linda? U kunt haar bereiken via l.huiskamp@doetinchem.nl 

 

IMG 20220210 WA0003