Partner in Beeld, beleidsmedewerker gemeente Doetinchem

Geplaatst op: 14-09-2022

Mijn naam is Shiri Bouchan – Reinders. Sinds 16 mei bekleed ik de functie Beleidsmedewerker Circulaire Economie bij de gemeente Doetinchem.

Ik ben geboeid door de dynamiek tussen ondernemerschap en maatschappelijke ambities en ben ervan overtuigd dat duurzaam en sociaal ondernemen de transitie naar een circulaire samenleving mogelijk maakt. Ik wil mijn bijdrage leveren waar sociale, ecologische en economische doelen met elkaar verweven raken. Binnen de gemeente Doetinchem en daarbuiten zet ik mijn talenten, kennis en ervaring in om projecten te initiëren, de gemeentelijke organisatie en bedrijven te stimuleren, verbinden en inspireren bij veranderprocessen op het vlak van duurzaamheid en circulaire economie. Daarom volg ik ook de masterstudie Circulaire Economie, aan de HAN.

Hiervoor ben ik 14 jaar ondernemer geweest. Ik heb de fractie GroenLinks Arnhem geassisteerd en ik was een stagiaire bij Circulaire Kickstart in Nijmegen, een traject waarmee ondernemers en organisaties de eerste stappen in circulaire economie kunnen zetten. Daarbij ben ik een aanjager van wijkinitiatieven op het gebied van vergroening, energie- en warmtetransitie en energiearmoede.

Ik woon in Arnhem, ben getrouwd en heb twee jongens van 9 en 12. Ik kom oorspronkelijk uit Israël en woon inmiddels 24 jaar in Nederland.

Bij vragen, bel, mail, teams mij gerust even!

https://www.linkedin.com/in/shiribouchan/

Afbeelding2