Succesvolle bijeenkomst ondernemers A18 Bedrijvenpark 

Geplaatst op: 11-11-2021

Dinsdag 19 oktober jl. was de bestuurskamer van GroenlandGroup aan de Argonstraat het toneel voor de A18 Bedrijvenpark Ondernemers informatiebijeenkomst. Onder belangstelling van meer dan 30 ondernemers en samenwerkingspartners heeft het bestuur A18 Parkmanagement de ondernemers bijgepraat over de ontwikkelingen op het A18 Bedrijvenpark.

Na een minuut stilte, ter nagedachtenis aan onze voormalige voorzitter Dick Chargois, en een kennismakingsronde, werden de ondernemers door middel van diverse inspirerende presentaties geïnformeerd over enkele praktische zaken. 

Mariska Elburg van gemeente Doetinchem lichtte de ontwikkelingen toe rondom het noordelijke deel van het bedrijvenpark en het onderhoud van het openbaar groen. Ewout Naafs  van de firma TReNT presenteerde de ins en outs rondom glasvezel. Jan Peter Ensing van JPE Projectmanagement en Bas de Leeuw  van Ensura Solutions  gaven nuttige tips en aanvullende informatie over het onderwerp Collectieve (camera) beveiliging. 
Jan Garretsen, voorzitter IG&D Bedrijvig Doetinchem, gaf een toelichting op wat de IG&D voor de ondernemers doet en presenteerde de Open Bedrijvendag Doetinchem dat op 25|26 maart 2022 voor de eerst keer in gemeente Doetinchem plaatsvindt. Het bestuur verraste de ondernemers met het genereuze gebaar voor een gratis eenjarig IG&D idmaatschap voor alle ondernemers op A18 Bedrijvenpark. Tot slot kondigde het bestuur het heuglijke nieuws aan dat Edward Windhorst van GroenlandGroup het bestuur komt versterken in de functie van voorzitter.
Onder het genot van diverse heerlijke hapjes werd de bijeenkomst afgesloten.

 

 

DSC 6640