Collectieve beveiliging

Logo Collectieve Beveiliging Achterhoek Logo

 

De beveiliging op A18 Bedrijvenpark wordt uitgevoerd via de Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem (SBBD).
De SBBD is een platform voor veiligheid binnen de gemeente Doetinchem. Dit platform wordt gevormd door een publiek private samenwerking, met afgevaardigden van politie, brandweer, IG&D, Centrum Management, Ondernemers Vereniging Doetinchem en gemeente Doetinchem.

 

Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in de gemeente Doetinchem, Zelhem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging.

 

Hierdoor is de werkgroep Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) ontstaan. In totaal zijn 16 bedrijventerreinen bij het collectief betrokken. De collectieve beveiliging wordt uitgevoerd door Globe Security uit Zelhem. Diensten zoals alarmopvolging, keyholding en mobile surveillance zijn beschikbaar.

 

Een belangrijk onderdeel van het platform is de coördinatie van de veiligheid op de industrieterreinen en in de binnenstad. K.V.O.-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerrein) en K.V.O.-W (Keurmerk Veilig Ondernemen Winkels) is een initiatief vanuit de SBBD.

 

De beveiliging wordt verzorgd d.m.v. camerabeveiliging (camera's zien vanuit diverse punten wie het terrein oprijden en weer verlaten). Tevens wordt er op randomtijden gesurveilleerd. De camera's leggen alles vast, zodat er teruggekeken kan worden en zijn aangesloten op de alarmcentrale.
De surveillant zorgt ervoor dat de ondernemer op de hoogte is van onvolkomenheden van pand en terrein en zorgt voor snelle aanrijtijd bij alarmmeldingen.


A18 Parkmanagement zorgt dus voor de buitenkant van uw pand en terrein.
De surveillant zal o.a. letten op de volgende zaken:
Openstaande hekken/deuren, vrije toegang tot brandputten, brandgevaarlijke situaties (bijv. pallets tegen uw gevels), niet afgesloten containers, schade aan openbaar groen, schade aan openbare objecten, schade aan straatverlichting of defecte verlichting.

.

Neem eens een kijkje op de website van Globe Security wat ze voor u kunnen betekenen.

 

Foto Collectieve beveiliging

Overige diensten